SEKTÖRLER

STARLINE markasının oluşum ve gelişim süreci, ciddi tecrübeler, profesyonel birikimler ve güçlü yatırımlarla desteklenmiştir. Giderek küreselleşen bu pazarda, ürünlerimizin yüksek rekabet gücüne sahip olabilmesi için maksimum kalite, AB standartları ve konfor içermesi gerekir. Öncelikle tüm ürünlerimizde dünya normlarını baz alıyor, tüketiciye en kaliteli ürünü en uygun fiyatlarla iletmeyi görev ediniyoruz. Bu konuda büyük bir ekiple itina ile araştırıyor, geliştiriyor ve sürekli takip ediyoruz. Bizim felsefemiz, her kullanıcı için güvenli iş ortamları oluşturmaktır.
Sağlığınız bizim için her şeyden önemli!

Hortum grubunda kendi markalarımız olan Fireflex ve Canflex’le birlikte, güçlü iş ortaklarımız SEL, Alfagomma ve Dunlop Ailesiyle ortak çalışmaktayız. 1970 yılından beri Sel markasının dünyadaki en büyük distrübütörü olmakla gurur duyuyoruz. Kaliteli ürünler, güçlü stok ve yaygın tedarik ağımız ile yıllardır tüm hortum çeşitlerinde aranılan tek adres olmanın verdiği sorumluluğu hala ilk günkü heyecanla taşımaktayız. Müşteri memnuniyetini ve satış sonrası desteğini her gün daha fazla önemseyip geliştirerek yolumuza devam etmekteyiz.

Kesici ve aşındırıcı ürünler konusunda uzun yıllar deneyimi olan firmamız rekabet gücünü arttırıp sadece Türkiye'de değil tüm dünyada adını duyurmayı hedeflediği kendi tescilli FIREFLEX markası ile piyasalarda rekabet etmeye başlamıştır. Aşındırıcı ve kesici ürünlerde günden güne artan çeşitliliğimiz ile tüm kullanıcılara özel ürün grupları oluşturmaya devam ediyoruz.

FIREFLEX markası olarak ilkemiz güçlü ve güvenli ürünlere sahip olmaktır. Tüketici memnuniyeti için Ar-Ge çalışmalarımıza durmaksızın devam etmekte ve dinamik piyasa ihtiyaçlarını sürekli gözetmekteyiz. Memnuniyetin devamlılığı ve tercih edilirlik oranındaki istikrarlı yükselen ivme bizim en önemli gurur kaynağımızdır.

ATEŞ AŞ, hırdavat ürün gurubunda STARLINE markası ile üretim yaptırmaktadır. Sanayi, inşaat, üretim, onarım ve diğer tüm sektörlerin piyasa ihtiyaçlarını karşılayacak çeşitlilik ve kalitede ürün yelpazesine sahiptir. Kaldırma ekipmanlarından bantlara, sanayi kimyasallarından metrelere kadar ihtiyaç duyulabilecek tüm hırdavat ürünlerini kendi markasının yanı sıra farklı markaların distribütörlükleriyle bünyesinde bulundurmaktadır. Özel eğitimlerle yetkinleştirdiği, konusuna hâkim pazarlama personelleri ile güçlü satış ve tedarik ağına sahip sektörün öncü ve örnek firmalarındandır. Gelişimini müşteri odaklı sürdürüp destekleyen firmamız, yarını bugünden görebilmek ve hedeflerini gerçekleştirebilmek için var gücüyle çalışmaktadır. Sizlerle daha güçlüyüz, geçmişimize sahip çıkarak geleceği şekillendirmeye devam edeceğiz.

ATEŞ A.Ş. olarak, sürekli gelişme ilkesi çerçevesinde FIRETECH markasıyla sizlerle 2011 yılında buluştuk. Bu alanda FIRETECH markamız ile siz değerli iş ortaklarımızın ihtiyaçlarına optimum fiyat & kalite dengesine sahip çözümler üretebilmeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz hidrolik ve pnömatik alanında Türkiye’nin en geniş ürün çeşitliliğine, stok miktarına ve yaygınlığa sahip firması olabilmektir. Firmamızın 50 yıllık iş tecrübesini ve bu konudaki kararlılığımızı, profesyonel bir yönetim anlayışı ile birleştirerek hedeflerimize ulaşacağımıza inancımız tamdır.